FOR
BANERESERVATION
KLIK HER

Træningstur til Mallorca april 2018

 


12 glade motionister rejste i uge 17 til Mallorca på en uges trænnings ophold
med Roberto Rangel. Det er tredie gang at Hjortekjær tennis klub arrangerer en motionist trænings rejse. De to forrige år er turen gået til Tyrkiet.

Vi boede på hotel Viva Eden Lago i Alcudia med adgang til 2 grusbaner lige ved hotellet.

Der var undervising 5 dage med en hviledag midt på ugen, hvor alle benyttede hviledagen til at restituere kroppen.

Undervisningen blev fordelt på 3 timers træning (1 1⁄2 time formiddag og 1 1⁄2
time eftermiddag) i grupper af 5 eller 6 på de to baner.

Der blev trænet forhånd, baghånd, flugtning, smash og serv. Alle mødte op med en positiv indstilling til undervisingen. Der var koncentration på banen og alle bidrog til den gode stemning.

De to første dage trænede alle kvinderne på det ene hold og herrerne på det andet hold. De efterfølgende dage skiftede vi hold og lavede blandede hold,for at tilgodese de 3 ægtepars ønske om at spille på samme hold. Fredag var finale dag, hvor der blev spillet double kampe.

Vi filmede hinanden under træningen med Ipads og brugte Coach’s eye til gennemgang af optagelserne og fik kommentarer fra Roberto.

Kirsten lavede på opfordring yoga undervisnig om morgen inden træning,hvilket blev en stor success. Vi mødte op med vores håndklæder og lavede øvelser udendørs i det skønne vejr.

Alle kom hjem med store og små justeringer i deres spil og parate til at starte en ny ude sæson.

Tak til alle for en hyggelig tur og ikke mindst til Roberto for super tennisundervisning.

Skrevet af Ulla Withon.

Tilføjet af Roberto: Turen er i princippet for alle som deltager ved sommertræning i grupper. Men andre medlemmer er også velkommen. Info om turen i 2019 kommer ud i september.