FOR
BANERESERVATION
KLIK HER

Banereservation


Hjortekær Tennisklubs system til banereservation
 
Computer styret banebooking på begge anlæg i Hjortekær Tennisklub
For at kunne reservere, skal du bruge adgangskode og pinkode.

Nøgler til baner på Bjælkevangen
Der kræves nøgle for brug af banerne på Bjælkevangen
Der kan købes nøgle for 50kr  til Bjælkevangen kontakt
 
Baneinspektøren - se hvordan under kontakter 

Det er dit ansvar at holde din email adresse og mobil telefon nummer opdateret i banereservations systemet. 

 
Adgangskode:
Dit 4 cifrede medlemsnummer.
 
PINKODE:
Din pinkode er de første 4 cifre i din fødselsdato ddmm – og  Internettet kan du til enhver tid gå ind og ændre denne pinkode. (enkelte som ikke har oplyst fødselsdato har pinkoden 1234) har du glemt din kode kan du anmode om en ny ved at sende en email eller et brev til klubben med den ønskede kode. Du kan reservere på 2 forskellige måder

Anlægget på Ravnholmvej ved klubhuset
Her er der opstillet en touch-skærm, hvor du kan oprette/slette reservationer.
Du taster ved at trykke direkte på skærmen, og når du har logget dig ind ved at indtaste dit medlemedlemsnummer og din 4-cifrede pinkode viser systemet dig en oversigt over dagens banetimer. Når du skal reservere peger du på den ønskede banetime og trykker derefter på knappen ”Reservation”.
Du kan også skifte til en ugeoversigt, hvor antal ledige baner vises. Er du i tvivl om hvor/hvornår du skal spille, kan du se din egen reservation markeret med grøn farve.
 
 
Via Internettet
Der hvor du har adgang til Internettet kan du  reservere baner – adressen er www.hjortekaertk.dk  Banereservation.
 
Når du har indtastet dit medlemsnummer og din pinkode, får du vist en oversigt over, hvor mange ledige baner der er fra i dag og 14 dage frem. Den time, du selv har reserveret, er markeret med grønt, så du let kan se, hvornår du skal spille. Hvis de ledige timer ikke er markeret, er det fordi du i forvejen har en åben reservation.
 
Fortabelse af reservation
Hvis du kommer mere end 10minutter  forsent til din reserverede banetid, har andre medlemmer ret til banetimen.
 
Gæstespil
Medlemmer  kan reservere baner med gæste spillere.
Systemet sender besked til kassereren som tæller sammen over året og sender en regning til medlemmet med passende mellemrum.
 
Lej Boldmaskinen
Ved at tage boldmaskine kørekort hos chef træneren , og betaler depositum for en nøgle til maskinen, kan man leje boldmaskinen for 50 kr. pr. time.
Derefter kan man booke boldmaskinen på Banebooking systemet. Man booker den som makker med medlemsnummer 7000. Systemet sender en e-mail til kassereren som tæller sammen over året og sender en regning til dig med passende mellemrum.

Det er dit ansvar at holde din email adresse og mobil telefon nummer opdateret i banereservations systemet,  ellers er klubben ikke i stand til at tilsende information til dig.