FOR
BANERESERVATION
KLIK HER

Kroatien 2019

Motionist træningslejr til Kroatien i uge 40, 2019            TILMELDING KLIK HER !

I efteråret 2019 vil klubben tilbyde en motionist træningslejr i uge 40 (søndag den 29/9- søndag den 6/10) med plads til maksimalt 24 spillere og 2 trænere.

Alle medlemmer over 40 år og som har spillet tennis i minimum 5 år, er velkommen til at deltage på turen.

Der er plads til maksimalt 24 deltagere som skal deles i 2 hold med 12 i hver. Det ene hold trænes af Roberto og det andet af Leo Woer (Leo overtog vintertræningen for Carl, da han skulle opereres).

For at turen kan blive en realitet, skal der minimum 12 spillere med, som kommer til at rejse med Roberto. Er der yderligere 12 tilmeldinger, så tager rejser vi ”to hold” med to trænere.

På lejren trænes der 3 dage i træk, der restitueres en dag og så der trænes der igen 2 dage i træk.

Hver træningsdag består af 2 træningspas per spiller, et om formiddagen og et om eftermiddagen. Hvert træningspas varer 1½ time og der deltager 6 spillere per træningspas og træner. Der spilles på grusbaner.

Turen går til Supetar på øen Brac i Kroatien. Vi skal bo på et 4-stjernet resort med ”all inclusive” og på delte dobbeltværelser.

Prisen for turen er ca. kr. 7.000 inkl. transport, ophold, fortæring (”all inclusive”), baneleje, bolde og træning (den endelige pris afhænger af flypriser primo januar).

Der åbnes for tilmelding på klubbens hjemmeside den 2. januar 2019 og tilmeldingsfristen er den 15. januar 2019. Tilmelding er bindende efter den endelige pris foreligger den 10. januar og efter princippet først til mølle. Der skal betales depositum på kr. 2.500 inden den 31. januar. Restbeløbet betales senest den 15. juli 2019.

Klubben giver støtte til turen svarende til halvdelen af trænerlønningerne, mens alle deltagere betaler en andel (pro rata) af trænernes tur/omkostninger. Ovenstående pris er beregnet på baggrund heraf.

Roberto ret til at vurdere om de tilmeldte har et spilleniveau ”svarende til 5 års tennis” således, at vi får en homogen gruppe af deltagere til alles bedste.

Med Glade Rejse Hilsner: Roberto Rangel